Barsel #3 - At have en syg mor, når man selv er blevet mor

Barsel #4 – Babysvømning

Natten før først babysvømningstime, var stort set søvnløs, ikke grundet en grædende baby, hun sov trygt og godt til 7.30. Heller ikke pga. en snorkende kæreste, han talte dog i søvne. Hehe. Tror jeg var spændt på, at skulle til babysvømning for første gang, så tankerne overtog alt.

Dagen inden vi skulle til babysvømning, fandt jeg ud af, at de badebukser jeg havde købt, var for små til vores datter. Vi ledte derfor i en masse butikker efter nogle større badebukser, men de havde enten udsold af badetøj, eller ikke nogen i hendes størrelse. Vi blev anbefalet, at ringe til svømmehallen, for at hører om man kan købe dem hos dem. Jeg ringede, men de havde dem desværre ikke, eller måske havde de, jeg var lidt i tvivl, om den unge gut i røret og jeg, talte forbi hinanden.

Efter den lange eftersøgning, fandt vi nogle i Frederiksberg svømmehal. Det var dog ikke nogle magen til dem, som jeg havde købt i første omgang, hvilket jeg var lidt ked af, da jeg var ret vild med de andre. Ved godt det er fuldstændig ligemeget, men syntes det var lidt øv!

Nattens tanker gik på, kan hun nu passe disse badebukser, eller er de også for små. Hvordan skal jeg have mælk med til hende, kogt vand og pulver eller en brik (hun får mme). Tanker om min mor krop, og at jeg er nødsaget til, at bruge min graviditets badedragt, som jeg ikke føler mig tilpas i, da jeg jo ikke længere er gravid. Det er også den tid på måneden, så hvordan håndterer jeg lige det. Er der noget jeg har glemt at pakke, eller er der noget man skal have med, uden jeg har kendskab til det.

Jeg har altid været en der overtænker, og de fleste ting er jo fuldstændig ligegyldige. Jeg slapper normalt meget af, i min rolle som mor, men her følte jeg mig virkelig på udebane, og det gik så ud over min nattesøvn.

Svømningen gik rigtig fint. Der er dog nogle ting min datter ikke kunne, da hun ikke var stærk nok, og andre ting jeg ikke kunne, da jeg har en skade i den ene hånd, samt at jeg er ret lav, og bassinet er dybt til mig. Det var grænseoverskridende men sjovt, at baby skulld dykke, men hun klarede det så fint. Det gik ikke godt bagefter. Jeg havde taget en brik med er statning med, som var blevet kold, og det vil min datter bestemt ikke drikke. Måtte skynde mig, at bade og smutte hjem. Hub fald heldihvis i søvn, med det samme hun ramte barnevognen, og sov en god lang lur. Hun vågnede glad, som hun altid gør, og så fik hun sin varme mælk.

De efterfølgende gange er gået rigtig fint, og jeg har lært at mine fejl, og taget koget vand og pulver med til hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel #3 - At have en syg mor, når man selv er blevet mor